Bel ons: 0481 371329

Gebruikte betonplaten Elst

Gebruikte betonplaten Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Bent u op zoek naar voordelige, gebruikte betonplaten? Met de bedrijfsvloerplaten van Van Ooijen Betonplaten heeft u veel mogelijkheden. De gebruikte platen zijn van goede kwaliteit en zijn uiteraard voordeliger dan volledig nieuwe platen. Zo heeft u de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen een kleinere prijs.

Altijd kwalitatief goede, gebruikte betonplaten

Van Ooijen Betonplaten in Elst, nabij Arnhem, levert al bijna 15 jaar bedrijfsvloerplaten aan verschillende bedrijven in onder andere de infrasector en de agrarische sector. Wij zorgen voor een snelle levering tegen een scherpe prijs en kunnen de platen desgewenst ook voor u leggen.

Op ons kunt u bouwen

Met gebruikte betonplaten kunt u snel en eenvoudig uw terrein verharden. U heeft zo in een handomdraai een stevige parkeerplaats, een vlak industrieel terrein of strakke paden aangelegd. De gebruikte betonplaten zijn bovendien gemakkelijk weer te verplaatsen en te hergebruiken. We controleren de betonplaten natuurlijk eerst op kwaliteit voordat we verkopen en bij u plaatsen. Zo blijven wij altijd kwaliteit garanderen.

Onze andere producten

Naast gebruikte betonplaten hebben wij nog meer producten in ons uitgebreide assortiment. Deze zijn te koop tegen een scherpe prijs en kunnen snel bij u geleverd worden. Denkt u aan onder andere de volgende producten:

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u meer weten over de mogelijkheden het gebruiken van gebruikte betonplaten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0481 371329. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Huidige voorraad

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This