Bel ons: 0481 371329

Stelconplaten die gebruikt zijn, maar toch van hoge kwaliteit

Stelconplaten en industrieplaten gebruikt

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten als deze beschikbaar zijn. Wij verkopen niet aan particulieren.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

 

Bent u op zoek naar voordelige Stelconplaten die gebruikt zijn? Met de bedrijfsvloerplaten van Van Ooijen Betonplaten heeft u veel mogelijkheden. De gebruikte platen zijn van goede kwaliteit en zijn uiteraard voordeliger dan volledig nieuwe platen. Zo heeft u de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen een kleinere prijs. Dat is het voordeel als u tweedehands Stelconplaten gebruikt.

Altijd kwalitatief goede, gebruikte betonplaten

Van Ooijen Betonplaten in Elst, Gelderland, levert al bijna vijftien jaar diverse gebruikte en nieuwe betonplaten en industrieplaten aan verschillende bedrijven in onder andere de infrasector en de agrarische sector. Wij zorgen voor een snelle levering tegen een scherpe prijs en voeren ook legwerk uit.

Op ons kunt u bouwen

Met betonplaten kunt u snel en eenvoudig uw terrein verharden. Als u hiervoor Stelconplaten gebruikt, heeft u in een handomdraai een stevige parkeerplaats, een vlak industrieel terrein of strakke paden aangelegd. De gebruikte betonplaten zijn bovendien gemakkelijk weer te verplaatsen en te hergebruiken. We controleren de betonplaten natuurlijk eerst grondig, voordat we verkopen en legwerk uitvoeren.

Onze andere producten

Naast gebruikte betonplaten en industrieplaten, hebben wij nog meer producten in ons uitgebreide assortiment. Deze zijn te koop tegen een scherpe prijs en kunnen snel bij u geleverd worden. Denkt u aan onder andere de volgende producten:

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u meer weten over de mogelijkheden  van gebruikte betonplaten, industrieplaten en onze andere betonproducten? Of wilt u weten hoe u de Stelconplaten gebruikt? Neem dan contact met ons bedrijf in Elst op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0481 371329. Onze medewerkers staan u graag te woord en zoeken samen met u naar de juiste gebruikte of nieuwe industrieplaten en betonplaten.

Huidige voorraad

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This