Gebruikte betonplaten

Gebruikte betonplaten

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Goede gebruikte betonplaten

Bent u op zoek naar voordelige betonplaten? Met de gebruikte bedrijfsvloerplaten van Erik van Ooijen heeft u veel mogelijkheden. De gebruikte betonplaten zijn nog steeds van goede kwaliteit, maar zijn uiteraard wel voordeliger dan volledig nieuwe platen.

Altijd kwaliteit bij Van Ooijen
Erik van Ooijen levert al bijna 15 jaar bedrijfsvloerplaten platen aan bedrijven zoals infrasector en de agrarische sector. Ook gebruikte betonplaten worden door ons geleverd. Wij zorgen voor een snelle levering tegen een scherpe prijs en kunnen de platen ook voor u leggen.

Keihard de beste
Met gebruikte betonplaten kunt u snel en eenvoudig uw terrein verharden. U heeft zo in een handomdraai een stevige parkeerplaats, een vlak industrieel terrein of strakke paden aangelegd. De gebruikte betonplaten zijn bovendien gemakkelijk weer te verplaatsen en te hergebruiken. We controleren de betonplaten natuurlijk eerst op kwaliteit voordat we ze plaatsen.

De voordelen

  • Een snelle levering tegen scherpe prijs
  • Gebruikte betonplaten met een kwaliteit als die van nieuwe platen
  • Het door ons laten leggen van de platen is ook mogelijk

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden het gebruiken van gebruikte betonplaten? Mail ons  info@vanooijenbetonplaten.nl

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This