Bel ons: 0481 371329

Gebruikte betonplaten van hoge kwaliteit

Stelconplaten en industrieplaten gebruikt

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten als deze beschikbaar zijn. Wij verkopen niet aan particulieren.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

 

Bent u op zoek naar gebruikte betonplaten? Met de bedrijfsvloerplaten van Van Ooijen Betonplaten uit Elst heeft u veel mogelijkheden. Onze tweedehands betonplaten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn uiteraard voordeliger dan volledig nieuwe platen. Zo heeft u de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen een lagere prijs.

Altijd kwalitatief goede gebruikte betonplaten

Van Ooijen Betonplaten levert al bijna vijftien jaar diverse gebruikte en nieuwe betonplaten aan verschillende bedrijven in onder andere de infrasector en de agrarische sector. Wij zorgen voor een snelle levering tegen een scherpe prijs en voeren ook legwerk uit. Met tweedehands betonplaten kunt u snel en eenvoudig uw terrein verharden. Bovendien zijn deze platen gemakkelijk te verplaatsen en te hergebruiken. We controleren de gebruikte betonplaten natuurlijk eerst grondig, voordat we tweedehands verkopen en legwerk uitvoeren.

Ontdek ook onze andere producten

Naast gebruikte betonplaten hebben wij nog meer tweedehands producten in ons uitgebreide assortiment. Deze zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs en kunnen snel bij u geleverd worden. Denkt u aan onder andere aan betonplaten, maar ook aan de volgende producten:

  • Keerwanden
  • Betonnen legoblokken
  • Terreinverharding

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gebruikte betonplaten en onze andere betonproducten? Of wilt u uw betonplaten naar Amsterdam laten transporteren? Neem dan contact met ons bedrijf op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0481 371329. Onze medewerkers staan u graag te woord en zoeken samen naar een geschikte oplossing.  

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This