Bel ons: 0481 371329

Gebruikte betonplaten Elst

Gebruikte betonplaten Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Bent u op zoek naar voordelige, gebruikte betonplaten? Met de gebruikte bedrijfsvloerplaten van Van Ooijen Betonplaten heeft u veel mogelijkheden. De gebruikte betonplaten zijn van goede kwaliteit en zijn uiteraard voordeliger dan volledig nieuwe platen. Zo heeft u de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen een kleiner prijsje.

Altijd kwalitatief goede, gebruikte betonplaten

Van Ooijen Betonplaten levert al bijna 15 jaar bedrijfsvloerplaten aan bedrijven zoals de infrasector en de agrarische sector. Wij zorgen voor een snelle levering tegen een scherpe prijs en wij kunnen de platen desgewenst ook voor u leggen.

Op ons kunt u bouwen

Met gebruikte betonplaten kunt u snel en eenvoudig uw terrein verharden. U heeft zo in een handomdraai een stevige parkeerplaats, een vlak industrieel terrein of strakke paden aangelegd. De gebruikte betonplaten zijn bovendien gemakkelijk weer te verplaatsen en her te gebruiken. We controleren de betonplaten natuurlijk eerst op kwaliteit voordat we ze te koop aanbieden en bij u plaatsen. Zo blijven wij altijd kwaliteit garanderen.

Onze andere producten

Naast (gebruikte) betonplaten zijn er nog een groot aantal andere producten bij ons te koop. Deze kunnen wij snel bij u leveren. Ze zijn allemaal te koop tegen een scherpe prijs.

Meer weten over de betonplaten die wij te koop aanbieden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden het gebruiken van gebruikte betonplaten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06-51348791. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This