Bel ons: 0481 371329

Gebruikte betonplaten van hoge kwaliteit

Stelconplaten en industrieplaten gebruikt

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten als deze beschikbaar zijn. Wij verkopen niet aan particulieren.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

 

Bent u op zoek naar gebruikte betonplaten? Met de bedrijfsvloerplaten van Van Ooijen Betonplaten uit Elst heeft u veel mogelijkheden. De gebruikte betonplaten zijn van goede kwaliteit en zijn uiteraard voordeliger dan volledig nieuwe platen. Zo heeft u de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen een lagere prijs.

Altijd kwalitatief goede gebruikte betonplaten

Van Ooijen Betonplaten levert al bijna vijftien jaar diverse gebruikte en nieuwe betonplaten aan verschillende bedrijven in onder andere de infrasector en de agrarische sector. Wij zorgen voor een snelle levering tegen een scherpe prijs en voeren ook legwerk uit. Met gebruikte betonplaten kunt u snel en eenvoudig uw terrein verharden. Bovendien zijn deze platen gemakkelijk te verplaatsen en te hergebruiken. We controleren de gebruikte betonplaten natuurlijk eerst grondig, voordat we verkopen en legwerk uitvoeren.

Onze andere producten

Naast gebruikte betonplaten hebben wij nog meer producten in ons uitgebreide assortiment. Deze zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs en kunnen snel bij u geleverd worden. Denkt u aan onder andere de volgende producten:

Maak gebruik van onze expertise

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gebruikte betonplaten en onze andere betonproducten? Neem dan contact met ons bedrijf op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0481 371329. Onze medewerkers staan u graag te woord en zoeken samen naar een geschikte oplossing.  

Huidige voorraad

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This