Bel ons: 0481 371329

Stapelblokken kopen

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten. Wij verkopen niet aan particulieren.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Bij ons kunt u alle mogelijke stapelblokken kopen. Laat uw betonnen stapelblokken leveren door Van Ooijen Betonplaten uit Elst. Stapelblokken kunnen voor diverse scheidingen gebruikt worden en deze kunt u dan ook in diverse maten en uitvoeringen kopen.

Betonnen stapelblokken kunt u gemakkelijk bij ons kopen

Het aanleveren en eventueel plaatsen van een stapelblok of meerdere stapelblokken gebeurt altijd zeer nauwkeurig en in goed overleg. Laat onze stapelblokken bijvoorbeeld leggen in uw tuin. Hiermee creëert u gemakkelijk een muurtje, een plantenbak of een terras. Maar ook voor uw bedrijfsterrein kunt u deze nuttige betonnen stapelblokken kopen. Bij Van Ooijen Betonplaten zijn de blokken goedkoop en u heeft de keuze uit meerdere maten en vormen. Zo vindt u gegarandeerd de betonnen stapelblokken die u nodig heeft en kunt u deze snel en eenvoudig kopen. Tevens werken wij samen met diverse bedrijven in de infrastructuur voor het aanleggen van bijvoorbeeld tijdelijke fietspaden.

Zeer snelle levering

We hebben een korte levertijd, omdat we met meerdere fabrieken samenwerken, die gelegen zijn door heel het land, dus niet alleen in onze vestigingsplaats Elst en omgeving. Dus ook bij u in de buurt. Hierdoor kunnen wij besparen in de kosten, wat u ook zal merken in uw portemonnee. Daarnaast is het natuurlijk ideaal als u uw betonnen bouwmaterialen snel op de plaats van bestemming heeft. Niet alleen de betonnen stapelblokken leveren wij vlot. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor:

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten? Wenst u advies te krijgen bij het kopen van (betonnen) stapelblokken? Wij adviseren u met veel plezier. Vul het contactformulier in of bel naar 0481 371329. We staan u graag te woord.

Wilt u meer weten over onze stapelblokken?

Share This