Bel ons: 0481 371329

Stapelblokken Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Bij ons kunt u alle mogelijke stapelblokken, ofwel betonblokken, kopen. Laat uw betonnen stapelblokken leveren door Van Ooijen Betonplaten. Stapelblokken kunnen voor diverse scheidingen gebruikt worden en deze kunt u dan ook in diverse maten en uitvoeringen kopen.

Betonnen stapelblokken kunt u gemakkelijk bij ons kopen

Het aanleveren en eventueel plaatsen van een stapelblok of meerdere stapelblokken gebeurt altijd zeer nauwkeurig en in goed overleg. Laat onze stapelblokken bijvoorbeeld leggen in uw tuin. Hiermee creëert u gemakkelijk een muurtje, een plantenbak of een terras. Maar ook voor uw bedrijfsterrein kunt u deze nuttige betonnen stapelblokken kopen. Bij Van Ooijen Betonplaten echter zijn ze goedkoop en u heeft de keuze uit meerdere maten en vormen. Zo vindt u gegarandeerd de betonnen stapelblokken die u nodig heeft en kunt u uw gewenste blok kopen.

Zeer snelle levering

Wij kunnen zeer snel aan u leveren omdat we met meerdere fabrieken samenwerken, die gelegen zijn door heel het land. Dus ook bij u in de buurt. Hierdoor kunnen wij besparen in de kosten, wat u ook zal merken in uw portemonnee. Daarnaast is het natuurlijk ideaal als u uw betonblokken snel op de plaats van bestemming heeft. Maar niet alleen de betonnen stapelblokken leveren wij vlot. U mag ook uitgaan van een zeer spoedige levering van:

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over (een van) onze diensten? Of wenst u advies te krijgen over welke (betonnen) stapelblokken u het beste kunt kopen? Wij adviseren u met veel plezier. Vul het contactformulier in of bel naar 0481 371329. We staan u graag te woord.

Wilt u meer weten over onze stapelblokken?

Share This