Bel ons: 0481 371329

Nieuwe betonplaten uit Elst

Betonplaten uit Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten. Wij verkopen niet aan particulieren.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Heeft u nieuwe betonplaten nodig voor het aanleggen van infrastructuur of vloeren? De nieuwe industrieplaten die wij bij Van Ooijen Betonplaten uit Elst verkopen, worden veelal ook Stelconplaten genoemd. Wij bieden ze voor een aantrekkelijke prijs aan. Met het kopen van betonnen vloerplaten haalt u platen in huis die uitermate geschikt zijn voor het aanleggen van binnen- en buitenvloeren. U heeft hierbij de keuze uit diverse varianten en maten.

Een ruime keuze op het gebied van nieuwe betonplaten

Bijzondere betonplaten die u bij ons bedrijf nieuw kunt bestellen, zijn Stelconplaten. Voor een tijdelijke verharding van uw bedrijfsterrein kunt u onze betonnen vloerplaten kopen. Het aanleveren en eventueel legwerk van deze betonplaten behoort zeker tot de mogelijkheden en gebeurt altijd in goed overleg en zeer nauwkeurig. Het kopen van onze betonnen vloerplaten is een uitstekende oplossing. U kunt er namelijk gemakkelijk parkeerplaatsen, paden of wegen mee aanleggen. U kunt de betonplaten uit regio Arnhem nieuw bestellen en gemakkelijk oppakken en verplaatsen. Op die manier heeft u altijd toegang tot de kabels en leidingen onder de platen, voor bijvoorbeeld reparaties. Alle betonplaten die nieuw zijn, zijn geschikt voor zowel tijdelijke als permanente bestrating.

Vier redenen om onze nieuwe betonplaten te bestellen

Wij leveren inmiddels al jaren diverse betonproducten aan bedrijven, tuiniers en de agrarische sector. We garanderen uw bedrijf:

  • Kwaliteit; dit staat bij ons voorop
  • Flexibiliteit; dit is ons belangrijkste kenmerk
  • Professionaliteit; kunt u altijd verwachten
  • Alles tegen een scherpe prijs

Het bestellen van nieuwe, maar ook gebruikte betonplaten, is bij ons dus zeer voordelig. Nieuwe betonplaten koopt u bij ons te allen tijde voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ervaar onze uitstekende service

Wij leveren onze betonnen vloerplaten snel en betaalbaar. Doordat we in het hele land inkopen, kunnen we transportkosten laag houden. Voor goede service bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden u een zeer goede kwaliteit, snelle levering en een grote flexibiliteit aan. Naast het kopen van betonnen vloerplaten, kunt u ook terecht bij ons voor:

  • Terreinverharding
  • Keerwanden
  • Bedrijfsvloerplaten

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op via ons contactformulier. Naast het kopen van de platen, schakelt u ons ook in voor de verhuur en het legwerk van onze nieuwe betonnen vloerplaten. Ook voor onze andere producten dan betonplaten die nieuw zijn, kunt u bij ons terecht voor meer informatie. U bereikt ons via het telefoonnummer 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This