Bel ons: 0481 371329

Betonplaten Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Een ruime keuze uit betonplaten, nieuw en gebruikt

U zoekt betonplaten die nieuw zijn voor het aanleggen van infrastructuur of vloeren? Naast gebruikte betonplaten biedt Van Ooijen Betonplaten ook nieuwe betonplaten in verschillende maten en dikten. De industrieplaten van Van Ooijen Betonplaten worden veelal ook Stelconplaten® genoemd.

Voordelen van nieuwe betonplaten

De Stelconplaten® zijn ideaal om uw terrein te verharden. Voor een tijdelijke verharding van uw bedrijfsterrein of bedrijfsvloer zijn onze bedrijfsvloerplaten ideaal. Het aanleveren en eventueel legwerk van deze industrieplaten behoort zeker tot de mogelijkheden en gebeurt altijd in goed overleg en zeer nauwkeurig. De betonnen vloerplaten van Van Ooijen Betonplaten zijn ideaal om uw terrein te verharden. U kunt er gemakkelijk parkeerplaatsen, paden of wegen mee aanleggen. Een vloer van betonplaten heeft ook een paar grote voordelen. Zo kunt u de betonplaten gemakkelijk weer oplichten en verleggen. Op die manier heeft u altijd toegang tot de kabels en leidingen eronder, voor bijvoorbeeld reparaties.

Vier redenen om onze nieuwe betonplaten te bestellen

Van Ooijen Betonplaten levert inmiddels al jaren betonplaten die nieuw zijn aan bedrijven, tuinders en de agrarische sector. Wij garanderen uw bedrijf:

  • Kwaliteit staat bij ons voorop.
  • Flexibiliteit is ons belangrijkste kenmerk.
  • Professionaliteit kunt u altijd verwachten.
  • Dit alles tegen een scherpe prijs.

Is uw interesse gewekt?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag in zee gaan met Van Ooijen Betonplaten? Neem dan contact op via ons contactformulier. U kunt ons inschakelen voor de verhuur en het legwerk van onze nieuwe betonnen platen. Maar ook voor de verkoop van onze andere producten. We staan u graag te woord om u meer informatie te geven. U bereikt ons op 06-51348791.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This