Bel ons: 0481 371329

Betonplaten uit Elst

Betonplaten uit Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Wilt u graag betonplaten kopen die nieuw zijn voor het aanleggen van infrastructuur of vloeren? Naast gebruikte platen, biedt Van Ooijen Betonplaten in Elst ook nieuwe platen in verschillende maten en dikten te koop aan. De industrieplaten die wij bij Van Ooijen Betonplaten te koop hebben staan, worden veelal ook sStelconplaten genoemd. Wij bieden ze voor een aantrekkelijke prijs aan. Met het kopen van betonnen vloerplaten haalt u platen in huis die uitermate geschikt zijn voor het aanleggen van binnen- en buitenvloeren. De platen zijn te koop in diverse varianten en maten.

Een ruime keuze uit betonplaten, nieuw en gebruikt

Bijzondere platen die u bij ons bedrijf kunt kopen, zijn Stelconplaten. De Stelconplaten zijn ideaal om uw terrein mee te verharden. Voor een tijdelijke verharding van uw bedrijfsterrein of bedrijfsvloer kunt u onze betonnen vloerplaten kopen die hier uitermate geschikt voor zijn. Het aanleveren en eventueel legwerk van deze industrieplaten behoort zeker tot de mogelijkheden en gebeurt altijd in goed overleg en zeer nauwkeurig. Door het kopen van onze betonnen vloerplaten, kunt u uw terrein snel een eenvoudig verharden. U kunt er gemakkelijk parkeerplaatsen, paden of wegen mee aanleggen. Een vloer van platen, nieuw of gebruikt, heeft ook een paar grote voordelen. Zo kunt u de platen gemakkelijk oppakken en verplaatsen. Op die manier heeft u altijd toegang tot de kabels en leidingen eronder, voor bijvoorbeeld reparaties. Deze handige betonnen vloerplaten kunt u kopen bij Van Ooijen Betonplaten. De platen zijn te koop in diverse varianten, zodat ze geschikt zijn voor zowel tijdelijke als permanente bestrating. Verder kunt u zowel nieuwe als gebruikte platen kopen.

Vier redenen om onze nieuwe betonplaten te bestellen

Wij leveren inmiddels al jaren diverse betonproducten aan bedrijven, tuinders en de agrarische sector. Wij garanderen uw bedrijf:

  • Kwaliteit staat bij ons voorop
  • Flexibiliteit is ons belangrijkste kenmerk
  • Professionaliteit kunt u altijd verwachten
  • Dit alles tegen een scherpe prijs

Ervaar onze uitstekende service

Wij leveren onze betonvloerplaten snel en betaalbaar. Doordat we in het hele land inkopen, kunnen we transportkosten laag houden. Voor goede service bent u bij Van Ooijen Betonplaten aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer goede kwaliteit, snelle levering en een grote flexibiliteit. Naast het kopen van betonnen vloerplaten kunt u ook terecht bij ons voor:

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag in zee gaan met ons bedrijf? Neem dan contact op via ons contactformulier. Naast het kopen van de platen, kunt u ons ook inschakelen voor de verhuur en het legwerk van onze nieuwe betonnen vloerplaten. Ook voor het kopen van onze andere producten dan betonplaten kunt u bij ons terecht. We staan u graag te woord om u meer informatie te geven en om tot een passende oplossing te komen. U bereikt ons op 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This