Bel ons: 0481 371329

Betonplaten Elst

Betonplaten Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Wilt u graag betonplaten kopen die nieuw zijn voor het aanleggen van infrastructuur of vloeren? Naast gebruikte betonplaten biedt Van Ooijen Betonplaten in Elst, nabij Arnhem, ook nieuwe platen in verschillende maten en dikten te koop aan. De industrieplaten die wij bij Van Ooijen Betonplaten te koop hebben staan, worden veelal ook Stelconplaten genoemd. Wij bieden ze voor een aantrekkelijke prijs aan. Met het kopen van betonnen vloerplaten haalt u platen in huis die uitermate geschikt zijn voor het aanleggen van binnen- en buitenvloeren.

Een ruime keuze uit betonplaten, nieuw en gebruikt

De Stelconplaten zijn ideaal om uw terrein te verharden. Voor een tijdelijke verharding van uw bedrijfsterrein of bedrijfsvloer kunt u onze betonnen vloerplaten of nieuwe betonplaten kopen die hier uitermate geschikt voor zijn. Het aanleveren en eventueel legwerk van deze industrieplaten behoort zeker tot de mogelijkheden en gebeurt altijd in goed overleg en zeer nauwkeurig. Door het kopen van onze betonnen vloerplaten kunt u uw terrein snel een eenvoudig verharden. U kunt er gemakkelijk parkeerplaatsen, paden of wegen mee aanleggen. Een vloer van betonplaten, nieuw of gebruikt, heeft ook een paar grote voordelen. Zo kunt u de betonplaten gemakkelijk weer oplichten en verleggen. Op die manier heeft u altijd toegang tot de kabels en leidingen eronder, voor bijvoorbeeld reparaties.

Vier redenen om onze nieuwe betonplaten te bestellen

Wij leveren inmiddels al jaren betonplaten die nieuw zijn aan bedrijven, tuinders en de agrarische sector. Wij garanderen uw bedrijf:

  • Kwaliteit staat bij ons voorop.
  • Flexibiliteit is ons belangrijkste kenmerk.
  • Professionaliteit kunt u altijd verwachten.
  • Dit alles tegen een scherpe prijs.

Ervaar onze uitstekende service

Wij leveren onze betonvloerplaten snel en betaalbaar. Doordat we in het hele land inkopen, kunnen we transportkosten laag houden. Voor goede service bent u bij Van Ooijen Betonplaten aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer goede kwaliteit, snelle levering en een grote flexibiliteit. Naast het kopen van betonnen vloerplaten kunt u ook terecht bij ons voor:

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag in zee gaan met ons bedrijf? Neem dan contact op via ons contactformulier. Naast het kopen van de betonplaten kunt u ons ook inschakelen voor de verhuur en het legwerk van onze nieuwe betonnen vloerplaten. Maar ook voor de verkoop van onze andere producten. We staan u graag te woord om u meer informatie te geven en om tot een passende oplossing te komen. U bereikt ons op 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This