Bel ons: 0481 371329

Betonplaten uit Elst

Betonplaten uit Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten. Wij verkopen niet aan particulieren.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Wilt u graag betonplaten kopen die nieuw zijn voor het aanleggen van infrastructuur of vloeren? Behalve gebruikte platen, biedt Van Ooijen Betonplaten in Elst ook nieuwe platen in verschillende maten en dikten te koop aan. De industrieplaten die wij bij Van Ooijen Betonplaten te koop hebben staan, worden veelal ook Stelconplaten genoemd. Wij bieden ze voor een aantrekkelijke prijs aan. Met het kopen van betonnen vloerplaten haalt u platen in huis die uitermate geschikt zijn voor het aanleggen van binnen- en buitenvloeren. De platen zijn te koop in diverse varianten en maten.

Een ruime keuze uit betonplaten, nieuw en gebruikt

Bijzondere platen die u bij ons bedrijf kunt kopen, zijn Stelconplaten. Voor een tijdelijke verharding van uw bedrijfsterrein kunt u onze betonnen vloerplaten kopen. Het aanleveren en eventueel legwerk van deze industrieplaten behoort zeker tot de mogelijkheden en gebeurt altijd in goed overleg en zeer nauwkeurig. Het kopen van onze betonnen vloerplaten is een goede oplossing. U kunt er gemakkelijk parkeerplaatsen, paden of wegen mee aanleggen. U kunt de platen gemakkelijk oppakken en verplaatsen. Op die manier heeft u altijd toegang tot de kabels en leidingen eronder, voor bijvoorbeeld reparaties. Deze handige betonnen vloerplaten kunt u kopen bij Van Ooijen Betonplaten. De platen zijn te koop in diverse varianten, die geschikt zijn voor zowel tijdelijke als permanente bestrating.

Vier redenen om onze nieuwe betonplaten te bestellen

Wij leveren inmiddels al jaren diverse betonproducten aan bedrijven, tuinders en de agrarische sector. Wij garanderen uw bedrijf:

  • Kwaliteit staat bij ons voorop
  • Flexibiliteit is ons belangrijkste kenmerk
  • Professionaliteit kunt u altijd verwachten
  • Dit alles tegen een scherpe prijs

Ervaar onze uitstekende service

Wij leveren onze betonvloerplaten snel en betaalbaar. Doordat we in het hele land inkopen, kunnen we transportkosten laag houden. Voor goede service bent u bij Van Ooijen Betonplaten in Elst aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer goede kwaliteit, snelle levering en een grote flexibiliteit. Naast het kopen van betonnen vloerplaten kunt u ook terecht bij ons voor:

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op via ons contactformulier. Naast het kopen van de platen, kunt u ons ook inschakelen voor de verhuur en het legwerk van onze nieuwe betonnen vloerplaten. Ook voor het kopen van onze andere producten dan betonplaten kunt u bij ons terecht voor meer informatie. U bereikt ons via het telefoonnummer 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This