Betonplaten

Betonplaten

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering, verhuur en het legwerk van onze betonplaten.

Betonplaten: snelle levering tegen een goede prijs

U zoekt betonplaten voor het aanleggen van infrastructuur of vloeren? Erik van Ooijen levert nieuwe en gebruikte betonplaten in verschillende maten en dikten. De industrieplaten van Erik van Ooijen betonplaten worden veelal ook stelconplaten® genoemd. De stelconplaten© zijn ideaal om uw terrein te verharden. Voor een tijdelijke verharding van uw bedrijfsterrein of bedrijfsvloer zijn onze bedrijfsvloerplaten ideaal. Het aanleveren en eventueel legwerk van deze industrieplaten behoort zeker tot de mogelijkheden en gebeurt altijd in goed overleg en zeer nauwkeurig.

Voordelen van betonplaat ondergrond
De betonplaten van Erik van Ooijen zijn ideaal om uw terrein te verharden. U kunt er gemakkelijk parkeerplaatsen, paden of wegen mee aanleggen. Een vloer van betonplaten heeft ook een paar grote voordelen. Zo kunt u de betonplaten gemakkelijk weer oplichten en herleggen. U kunt dan altijd bij de kabels en leidingen eronder voor bijvoorbeeld reparaties.

Betonplaten van Erik van Ooijen
Erik van Ooijen levert inmiddels al jaren betonplaten aan bedrijven, tuinders en de agrarische sector. Wij garanderen uw bedrijf:

  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Professionaliteit
  • Tegen een scherpe prijs

Is uw interesse gewekt?
Voor verhuur en het legwerk van onze betonnen platen kunt u ons contactformulier invullen.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This