Bel ons: 0481 371329

Laat de juiste betonplaten leveren in Arnhem

Betonplaten Arnhem

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Wanneer u betonplaten zoekt voor werkzaamheden of bij de organisatie van een evenement in regio Arnhem, kunt u uitstekend terecht bij Van Ooijen Betonplaten uit Elst. Voor zowel nieuwe als gebruikte betonplaten in diverse formaten staan onze specialisten voor u klaar. Zo zijn er lichtere platen die geschikt zijn als ondergrond bij een evenement, maar ook wat zwaardere platen die het gewicht van zware bouwmachines kunnen dragen.

Betonplaten voor iedere situatie koopt of huurt u in regio Arnhem

Zoals u begrijpt zijn er diverse soorten betonplaten te verkrijgen bij ons bedrijf in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Dit betekent dat ze er zijn voor diverse doeleinden. Het formaat en het gewicht verschilt niet alleen, maar ook zit er een verschil tussen gladde betonplaten en platen met stroef oppervlak. Betonplaten met een stroef oppervlak worden vaak gebruikt bij evenementen, zodat uw bezoekers beschermd worden tegen valpartijen, zeker als het regent. Ook vormen dit soort betonplaten als terreinverharding voor onder kostbare machines, die op deze manier ook niet meer kunnen wegglijden.

Laat u goed adviseren

Bij ons vindt u verschillende soorten betonplaten en betonblokken. Weet u niet zeker welke betonplaat u het best kunt gebruiken? Vraag dan om persoonlijk advies aan onze ervaren medewerkers, die de platen ook graag voor u leggen. U bereikt hen door te bellen naar 0481 371329 of door ons contactformulier in te vullen.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This