Bel ons: 0481 371329

Industrieplaten

Industrieplaten van een specialist

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze Industrieplaten. Wij verkopen niet aan particulieren.

Bent u op zoek naar een snelle en betaalbare leverancier van industrieplaten? Van Ooijen Betonplaten in Elst levert producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs. Dankzij onze ervaring, kunnen wij u ook voorzien van deskundig advies. Voor al uw werkzaamheden hebben wij de juiste platen.

Betonnen industrieplaat voor verharden terrein

De industrieplaten zoals Van Ooijen Betonplaten deze aanbiedt, worden ook wel Stelconplaten genoemd. Deze platen zijn ideaal om uw terrein mee te verharden of (tijdelijke) paden aan te leggen. Wij leveren platen in verschillende maten. U kunt bij ons terecht voor nieuwe exemplaren platen, maar ook voor gebruikte betonnen platen. De aanlevering en het eventuele legwerk van de platen gebeurt altijd in goed overleg en zeer nauwkeurig.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring

Erik van Ooijen Betonplaten levert inmiddels meer dan vijftien jaar industrieplaten aan verschillende bedrijven. Mede door onze jarenlange ervaring, kunnen wij ook uw bedrijf kwaliteit, snelheid en een correcte afhandeling garanderen. Wij leveren onder andere aan:

  • Bouwbedrijven
  • Loonwerkers
  • Tuinbouwers
  • Boerenbedrijven

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bent u geïnteresseerd in onze industrieplaten of bent u op zoek naar andere platen, zoals erfverhardingsplaten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This