Bel ons: 0481 371329

Industrieplaten van een specialist

Industrieplaten van een specialist

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze Industrieplaten. Wij verkopen niet aan particulieren.

Bent u op zoek naar een snelle en betaalbare leverancier van nieuwe en gebruikte industrieplaten? Van Ooijen Betonplaten in Elst levert producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs. Dankzij onze ervaring kunnen wij u ook voorzien van deskundig advies. Voor al uw werkzaamheden hebben wij de juiste platen.

Betonnen industrieplaten voor verharden terrein

De gebruikte en nieuwe industrieplaten zoals Van Ooijen Betonplaten deze aanbiedt, worden ook wel Stelconplaten genoemd. Deze platen zijn ideaal om uw terrein mee te verharden of (tijdelijke) paden aan te leggen. Wij leveren industrieplaten in verschillende maten. U kunt bij ons terecht voor nieuwe exemplaren platen, maar ook voor gebruikte betonnen platen. De aanlevering en het eventuele legwerk van de nieuwe of gebruikte industrieplaten gebeurt altijd in goed overleg en zeer nauwkeurig.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring

Wij leveren inmiddels meer dan vijftien jaar nieuwe en gebruikte industrieplaten aan verschillende bedrijven. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook uw bedrijf kwaliteit, snelheid en een correcte afhandeling garanderen. Wij leveren onder andere:

  • Bouwbedrijven
  • Loonwerkers
  • Tuinbouwers
  • Boerenbedrijven

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze nieuwe en gebruikte industrieplaten en betonblokken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This