Bel ons: 0481 371329

Keerwanden kopen in Elst

Keerwanden kopen

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten. Wij verkopen niet aan particulieren.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Betonnen keerwanden zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden, waardoor er altijd een goede reden is om de keerwanden te kopen. Lees alles wat u moet weten over deze wanden en beslis welke nieuwe keerwanden het best bij u passen. Bij Van Ooijen Betonplaten heeft u een ruime keuze. Naast de standaardmaten, is het ook mogelijk om nieuwe betonnen keerwanden in afwijkende maten te kopen. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar bij Van Ooijen Betonplaten. Gelukkig krijgt u van onze ervaren experts persoonlijk advies.

Alles wat u moet weten als u keerwanden wilt kopen

Keerwanden hebben een groot gewicht en worden voorzien van een brede voet. Deze voet wordt onder de grond geplaatst, waardoor extra stevigheid gegarandeerd wordt. De betonnen keerwanden die u bij ons kunt kopen, worden zijdelings naast elkaar geplaatst. Hierdoor ontstaat het idee van een muur. Omdat de voet van de betonnen keerwand onder de grond zit, bent u verzekerd van extra versteviging. Deze hoeft u dus niet los te kopen. Naast nieuwe betonnen keerwanden, kunt u bij ons ook terecht voor de volgende producten:

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u graag meer weten over de nieuwe betonnen keerwanden die wij aanbieden? Of heeft u interesse in de afwijkende maten die u op aanvraag bij ons kunt bestellen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0481 371329. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft met betrekking tot de afwijkende maten. Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan voor het kopen van nieuwe keerwanden of andere betonnen oplossingen voor de industrie, agrarische sector of de infrastructuur. Al onze oplossingen gaan jarenlang mee, zodat uw medewerkers en andere gebruikers van de grond dit op een veilige manier kunnen doen. Hiervoor zorgen wij bijvoorbeeld voor een stevige bestrating.

Wilt u meer weten over onze keerwanden?

Share This