Bel ons: 0481 371329

Keerwanden Elst

Keerwanden Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Betonnen keerwanden zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden, waardoor er altijd een goede reden is om de keerwanden te kopen. Lees alles wat u moet weten over deze wanden en beslis welke u wilt kopen. Bij Van Ooijen Betonplaten heeft u een mooi aanbod. Naast de standaardmaten is het ook mogelijk om afwijkende maten te bestellen.

Alles over het kopen van betonnen keerwanden

Keerwanden hebben een groot gewicht en vaak een brede voet. Deze voet wordt onder de grond geplaatst, waardoor extra stevigheid gegarandeerd kan worden. De betonnen elementen worden zijlings naast elkaar geplaatst. Hierdoor ontstaat het idee van een muur. Omdat de voet van de betonnen keerwand onder de grond zit, bent u verzekerd van extra versteviging, deze hoeft u dus niet los te kopen. Naast betonnen keerwanden kunt u bij ons ook de volgende producten kopen:

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u graag meer weten over de betonnen keerwanden die wij aanbieden? Of heeft u interesse in de afwijkende maten die u op aanvraag bij ons kunt bestellen? Neem contact met ons op via ons contactformulier, of bel naar 0481 371329. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft met betrekking tot de afwijkende maten. Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u meer weten over onze keerwanden?

Share This