Terreinverharding

Terreinverharding

kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten. Of bel ons op nummer 0481-371329.

Terreinverharding door Van Ooijen

U zoekt betonnen platen voor de verharding van uw bedrijfsterrein, erf, uitrit of parkeerplaats. Erik van Ooijen betonplaten levert nieuwe en gebruikte industrieplaten in verschillende maten. Terreinverharding was nog nooit zo gemakkelijk!

Terreinverharding
Erik van Ooijen geeft bedrijven advies over de aanleg van goede terreinverharding. Betonplaten zijnideaal om uw terrein te verharden. We leveren zowel nieuwe als gebruikte betonplaten, in verschillende maten.

Waarom Erik van Ooijen betonplaten?
Wij hebben inmiddels ruime ervaring met terreinverharding. Onze afnemers zijn bouwbedrijven, loonwerkers, tuinbouwers en boerenbedrijven. Omdat wij bij diverse fabrikanten door het hele land inkopen, kunnen we heel snel leveren. Ook houden wij op deze manier de transportkosten laag. Wij kunnen u daardoor een goede prijs garanderen voor uw terreinverharding project.

Informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de verharding van uw terrein. Voor meer informatie over onze betonproducten kunt u ons contactformulier invullen.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This