Bel ons: 0481 371329

Terreinverharding Elst

Terreinverharding Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

U zoekt betonnen platen voor de verharding van uw bedrijfsterrein, erf, uitrit of parkeerplaats? Van Ooijen Betonplaten levert nieuwe en gebruikte industrieplaten in verschillende maten. Terreinverharding was nog nooit zo gemakkelijk! Laat het desgewenst over aan onze professionals en u heeft er geen omkijken meer naar.

Waarom terreinverharding bij Van Ooijen Betonplaten?

Van Ooijen Betonplaten geeft bedrijven advies over de aanleg van goede terreinverharding. Betonplaten zijn ideaal om uw terrein te verharden. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met terreinverharding. Onze afnemers zijn bouwbedrijven, loonwerkers, tuinbouwers en boerenbedrijven. Omdat wij bij diverse fabrikanten door het hele land inkopen, kunnen we heel snel leveren. Ook houden wij op deze manier de transportkosten laag. Waardoor we u een goede prijs garanderen voor uw terreinverhardingsproject. Naast terreinverharding door betonnen platen, kunt u ook kiezen voor

Bij Van Ooijen Betonplaten heeft u een ruime keus. Ook is het mogelijk om uw vloer door ons te laten leggen. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen. U kunt het werk gerust aan ons overlaten, want onze professionals weten wel raad met uw wensen.

Informatie aanvragen via het contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de verharding van uw terrein. Dit doet u via het contactformulier. Ook kunt u via deze weg meer informatie opvragen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om ons te bellen: 06-51348791.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This