Bel ons: 0481 371329

Terreinverharding

Terreinverharding

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten. Wij verkopen niet aan particulieren.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Bent u op zoek naar erfverhardingsplaten voor de terreinverharding van uw bedrijfsterrein, erf, uitrit of parkeerplaats? Van Ooijen Betonplaten uit Elst levert nieuwe en gebruikte industrieplaten in verschillende maten. Terreinverharding was nog nooit zo gemakkelijk! Laat het over aan onze professionals en u heeft er geen omkijken meer naar.

Voor goede terreinverharding schakelt u onze professionals in

Van Ooijen Betonplaten in Elst geeft bedrijven advies over de aanleg van goede terreinverharding. Erfverhardingsplaten zijn ideaal om uw terrein te verharden. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met terreinverharding. Onze afnemers zijn bouwbedrijven, loonwerkers, tuinbouwers en boerenbedrijven. Omdat wij bij diverse fabrikanten door het hele land inkopen, kunnen we heel snel leveren. Ook houden wij op deze manier de transportkosten laag, waardoor we u een goede prijs garanderen voor uw terreinverhardingsproject. Naast erfverhardingsplaten, kunt u ook kiezen voor andere materialen, zoals:

Bij Van Ooijen Betonplaten heeft u een ruime keus. Ook is het mogelijk om uw vloer door ons te laten leggen. Op deze manier nemen wij graag al uw zorgen uit handen. U kunt het werk gerust aan ons overlaten, want onze professionals weten wel raad met uw wensen en zorgen ervoor dat de erfverhardingsplaten aangelegd worden zoals u dat voor ogen heeft.

Informatie aanvragen via het contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de verharding van uw terrein met behulp van erfverhardingsplaten. Dit doet u via het contactformulier. Ook kunt u via deze weg eenvoudig en snel meer informatie opvragen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om ons te bellen op 0481 371329. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This