Bel ons: 0481 371329

Bedrijfsvloerplaten

Bedrijfsvloerplaten Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Bent u op zoek naar goede bedrijfsvloerplaten? Dan zit u bij Van Ooijen Betonplaten in Elst zit zeker goed. Wij leveren alleen de beste bedrijfsvloerplaten altijd tegen een scherpe prijzen. Met deze platen kunt u snel en eenvoudig uw terrein geschikt maken voor zware belasting. Wij beschikken over een breed assortiment bedrijfsvloerplaten van verschillende sterktes en afmetingen.

Kies voor bedrijfsplaten van de expert

Als u bedrijfsvloerplaten van kwaliteit wilt hebben, kiest u voor ons. Indien gewenst geven we advies over de ondergrond en het legwerk. Met onze bedrijfsvloerplaten heeft u snel een stevige bedrijfsvloer tot uw beschikking. Het is de ideale oplossing om grote oppervlaktes in korte tijd mee te verharden. Daarnaast kunt u de platen gemakkelijk verplaatsen en hergebruiken. Naast vloerplaten bieden wij ook andere producten aan:

We leveren alles binnen korte levertijden bieden, zodat u nooit lang hoeft te wachten.

Offerte aanvragen of eerst meer weten?

Bent u helemaal overtuigd van onze bedrijfsvloerplaten? Plaats dan snel een bestelling. Contact opnemen gaat vrij gemakkelijk via het contactformulier, maar wij zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken. Bel naar 0481 371329 om een medewerker te spreken te krijgen. Maak gebruik van onze legservice als u hulp nodig heeft bij het legwerk.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This