Bel ons: 0481 371329

Bedrijfsvloerplaten

Bedrijfsvloerplaten Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Op zoek naar goede bedrijfsvloerplaten? Bij Van Ooijen Betonplaten zit u dan zeker goed. Wij leveren alleen de beste bedrijfsvloerplaten en altijd tegen een scherpe prijzen. Met deze platen kunt u snel en eenvoudig uw terrein geschikt maken voor zware belasting.

Kies voor bedrijfsplaten van de expert

Omdat u bedrijfsvloerplaten van kwaliteit wilt hebben, kiest u voor Van Ooijen Betonplaten. Wij beschikken over een breed assortiment bedrijfsvloerplaten van verschillende sterktes en afmetingen. Indien gewenst geven we advies over de ondergrond en het legwerk. Met de bedrijfsvloerplaten van Van Ooijen Betonplaten heeft u snel een stevige bedrijfsvloer tot uw beschikking. Het is de ideale oplossing om grote oppervlaktes in korte tijd mee te verharden. Daarnaast kunt u de platen gemakkelijk verplaatsen en hergebruiken. Naast vloerplaten bieden wij ook betonplatengebruikte betonplaten, betonnen vloerplaten, betonnen blokken, betonnen legoblokken, terreinverharding en meer. Naast een zeer ruim aanbod zal de service van Van Ooijen Betonplaten maken duidelijk waarom u bij ons bestelt:

  • Ruim aanbod
  • Snelle levertijd
  • Eenvoudige plaatsing
  • Gemakkelijk hergebruik

OFFERTE AANVRAGEN OF EERST MEER WETEN?

Bent u helemaal overtuigd van onze bedrijfsvloerplaten? Plaats dan snel een bestelling. Contact opnemen gaat vrij gemakkelijk via het contactformulier, maar wij zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken. Bel naar 0481 371329 om een medewerker te spreken te krijgen.

 

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This