Bel ons: 0481 371329

Verhuur van betonplaten en stapelblokken

Betonplaten verhuur

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de huur van onze betonplaten en stapelblokken.

Tijdelijke project: betonplaten uit de verhuur

Voor uw tijdelijke projecten hebben wij verschillende soorten betonplaten, die we voor de verhuur aanbieden. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de constructie van deze verhuur. Hierover vertellen wij u graag meer. Zo komt uw project zeker tot een goed einde.

Ontdek de vormen om betonplaten uit de verhuur in huis te halen

Als u geïnteresseerd bent in de huur van betonplaten, dan zijn er diverse vormen om deze producten te huren. Kies de vorm die het best bij u past:

  • De koop van bedrijfsvloerplaten, betonplaten, industrieplaten of Stelconplaten met een terugkoopgarantie. Dit houdt in dat u zonder risico’s betonplaten koopt, op een manier die lijkt op verhuur. Erik van Ooijen Betonplaten uit Elst koopt de betonplaten gegarandeerd terug als u de platen niet meer nodig heeft.
  • Heeft u betonplaten nodig voor meer dan één klus of evenement? Dan huurt u ze voor korte of wat langere tijd. De betonplaten die u op deze manier uit de verhuur aanschaft, zijn al gebruikt, maar gegarandeerd van goede kwaliteit. Voordat de betonplaten in de verhuur gaan, worden ze uitvoerig gecontroleerd, om de goede kwaliteit te garanderen. Bij elke optie ontvangt u een passend voorstel voor de huur van onze betonplaten.

Hergebruik van betonplaten vormt een voorbeeld van duurzaamheid

Als u betonplaten nodig heeft voor een tijdelijk project, dan is het aan te raden om betonplaten uit de verhuur aan te schaffen. Doordat onze betonnen producten verhuurd worden, hoeven deze niet opnieuw gemaakt te worden, wat minder belastend is voor het milieu. Daarnaast is het voor u financieel aantrekkelijk om voor bestrating betonplaten te huren.

Vraag naar alle mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar alle betonplaten, stapelblokken en betonnen legoblokken die wij in de verhuur of verkoop aanbieden? Onze specialisten denken graag met u mee. Informeer vrijblijvend door contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar 0481 371329

Wilt u meer weten over verhuur?

Share This