Bel ons: 0481 371329

Tijdelijke projecten: betonplaten uit de verhuur

Betonplaten verhuur

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de huur van onze betonplaten en stapelblokken.

Voor uw tijdelijke projecten hebben wij verschillende soorten betonplaten, die we voor de verhuur aanbieden. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de constructie van deze verhuur en hierover vertellen wij u graag meer. Bij Van Ooijen Betonplaten uit Elst komt uw project altijd tot een goed einde door het huren van onze betonplaten.

Voor hoogwaardige betonplaten uit de verhuur komt u naar ons

Als u geïnteresseerd bent in de huur van betonplaten, dan zijn er diverse vormen om deze producten te huren. Kies de vorm die het best bij u past:

  • De koop van bedrijfsvloerplaten, betonplaten, industrieplaten of Stelconplaten met een terugkoopgarantie. Dit houdt in dat u zonder risico’s betonplaten koopt, op een manier die lijkt op verhuur. Wij kopen de betonplaten gegarandeerd terug als u de platen niet meer nodig heeft.
  • Wilt u betonplaten huren voor meer dan één klus of evenement? Dan huurt u ze voor korte of wat langere tijd. De betonplaten die u op deze manier uit de verhuur aanschaft, zijn al gebruikt, maar gegarandeerd van uitstekende kwaliteit.

Hergebruik van betonplaten vormt een voorbeeld van duurzaamheid

Als u betonplaten nodig heeft voor een tijdelijk project, dan is het aan te raden om betonplaten uit de verhuur aan te schaffen. Doordat onze betonnen producten verhuurd worden, hoeven deze niet opnieuw gemaakt te worden, wat minder belastend is voor het milieu. Daarnaast is het voor u financieel aantrekkelijk om voor bijvoorbeeld bestrating betonplaten te huren. Naast nieuwe betonplaten bieden we nog veel meer betonproducten te koop of te verhuur aan, zoals:

Vraag naar alle mogelijkheden en bestel direct

Voordat de betonplaten nabij Arnhem in de verhuur gaan, worden ze uitvoerig gecontroleerd om de goede kwaliteit te garanderen. Bij elke optie ontvangt u een passend voorstel voor de huur van onze gebruikte betonplaten. Onze specialisten uit Elst denken graag met u mee. Informeer vrijblijvend door contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar 0481 371329.

Wilt u meer weten over verhuur?

Share This