Bel ons: 0481 371329

Stapelblokken

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en plaatsen van stapelblokken. Wij verkopen niet aan particulieren.

Stapelblokken van beton: snel geleverd tegen een goede prijs

U bent op zoek naar een snelle en goedkope leverancier van stapelblokken van beton? Erik van Ooijen levert kwaliteit tegen een goede prijs.

Stapelblok keerwanden en scheidingsmuren
Het betonnen stapelblok is bij uitstek geschikt om zand of andere losgestorte goederen op op te slaan. Met onze stapelblokken bouwt u in korte tijd sleufsilo’s, keerwanden en scheidingsmuren. U kunt de stapelblokken van beton ook gebruiken voor verkeersgeleiding. Erik van Ooijen levert deze blokken in verschillende maten en uitvoeringen.

Waarom stapelblokken van Erik van Ooijen?
Ons bedrijf levert al jaren aan bouwbedrijven, loonwerkers en boerenbedrijven. We leveren snel, werken secuur en tegen conucurrerende prijs. We kunnen onze stapelblokken van beton zo snel leveren, omdat we bij verschillende fabrikanten in het hele land inkopen. Zo houden we ook de transportkosten beheersbaar. Dat merkt u in de prijs. Bovendien kunnen wij de blokken ook voor u stapelen op locatie.

Geïnteresseerd?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of vul het contactformulier in voor meer informatie over onze stapelblokken van beton. U kunt ons natuurlijk ook mailen (info@vanooijenbetonplaten.nl). We horen graag van u.

Wilt u meer weten over onze stapelblokken?

Share This