Bel ons: 0481 371329

Bestrating

Bestrating

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten en ander straatwerk. Wij verkopen niet aan particulieren.

Bestrating

Heeft u betonplaten nodig voor het verharden van de vloer van uw bedrijfsruimte of een andere vorm van bestrating? Erik van Ooijen kan dit verzorgen . De ondergrond en overige bestrating doen wij in collegiaal verband.

Een betonplatenvloer of bestrating van Erik van Ooijen
Erik van Ooijen adviseert (agrarische) bedrijven al 15 jaar over de aanleg van betonvloeren. Een groot voordeel van het gebruik van Betonplaten, Industrieplaten en Stelconplaten® dat u deze  gemakkelijk kunt opnemen. Zo kunt u bijvoorbeeld nog bij de bedrading voor reparaties.

Waarom kiezen voor ons bedrijf?
Erik van Ooijen is snel en concurrerend. Omdat wij bij diverse fabrikanten in het hele land inkopen, kunnen we onze betonplaten snel leveren. Ook houden wij zo de transportkosten laag. Daardoor kunnen we u een goede prijs garanderen.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in onze betonplaten of een van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan  door het contactformulier in te vullen.

Wilt u meer weten over onze betonplaten en bestrating?

Share This