Bel ons: 0481 371329

Betonvloerplaten Elst

Betonnen vloerplaten kopen Elst

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Zoekt u een geschikte partner om betonnen vloerplaten bij te kopen, die deze eventueel ook uw vloer kan leggen? Van Ooijen Betonplaten levert industrieplaten en Stelconplaten in verschillende maten voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kunnen wij de platen ook voor u leggen.

Voordelen van betonnen vloerplaten bij ons kopen

De betonnen vloerplaten die u bij Van Ooijen Betonplaten kunt kopen, zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van binnen- en buitenvloeren. Met onze cementvloer zijn betonvloerplaten makkelijk te herzeggen. Hierdoor blijven kabels en leidingen goed bereikbaar. Dat is handig bij reparaties en werkzaamheden. Wij leveren onze betonvloerplaten in allerlei maten.

Service van Van Ooijen Betonplaten

Wij leveren onze betonvloerplaten snel en betaalbaar. Doordat we in het hele land inkopen, kunnen we transportkosten laag houden. Voor goede service bent u bij Van Ooijen Betonplaten aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer goede kwaliteit, snelle levering en een grote flexibiliteit. Naast het kopen van betonnen vloerplaten kunt u ook terecht bij ons voor:

Meer weten voordat u onze betonnen vloerplaten komt kopen?

Van Ooijen Betonplaten probeert altijd op een oplossingsgerichte manier met u mee te denken. Wilt u meer weten over onze betonvloerplaten? Bijvoorbeeld over de prijs, de levering of eventueel legwerk? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 06-51348791.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This