Bel ons: 0481 371329

Stelconplaten

Stelconplaten

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten. Wij verkopen niet aan particulieren.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Bent u op zoek naar een snelle en betaalbare leverancier van tweedehands Stelconplaten, of zoekt u platen die net uit de fabriek komen? Van Ooijen Betonplaten in Elst, Gelderland, levert diverse nieuwe én gebruikte platen van de beste kwaliteit tegen een goede prijs. Stelconplaten zijn erg sterk en daardoor goed bestand een hoge belasting. Deze betonnen platen zijn dan ook ideaal om uw terrein mee te verharden. Wij kunnen diverse maten van goede kwaliteit leveren. Denkt u hierbij aan gloednieuwe platen, maar ook aan tweedehands platen van hoge kwaliteit.

Stelconplaten van de beste kwaliteit in uitstekende staat

Wij vinden het belangrijk om altijd een goede service te leveren. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor nieuwe Stelconplaten, maar bieden we ook voordeliger geprijsde gebruikte exemplaren aan, die we desgewenst ook voor u aanleggen. Zo kiest u zelf de platen waar uw voorkeur naar uit gaat. De prijzen van onze betonproducten zijn variabel en afhankelijk van de transportkosten. Het hangt er hierbij bijvoorbeeld vanaf bij welke leverancier wij de Stelconplaten kunnen bestellen en wat de afstand is tot uw locatie. Wij doen altijd ons best om de prijzen zo laag mogelijk te houden.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Wilt u graag meer weten over de Stelconplaten, betonplaten voor in de tuin, betonplaten voor de industrie, normale betonnen blokken of speciale stapelblokken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de prijs, de levering en het leggen van de platen. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers staan u graag te woord, wanneer u belt naar 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This