Bel ons: 0481 371329

Stelconplaten

Stelconplaten

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten. Wij verkopen niet aan particulieren.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Bent u op zoek naar een snelle en betaalbare leverancier van Stelconplaten? Van Ooijen Betonplaten in Elst levert diverse nieuwe én gebruikte platen van de beste kwaliteit tegen een goede prijs. Stelconplaten zijn erg sterk en worden daardoor gebruikt bij hoge belasting. Ze zijn dan ook ideaal om uw terrein mee te verharden. Wij kunnen diverse maten van goede kwaliteit leveren.

Stelconplaten van de beste kwaliteit in uitstekende staat

Wij vinden het belangrijk om altijd een goede service te leveren wanneer u onze Stelconplaten gebruikt. Daarom bieden we ook voordeliger geprijsde gebruikte exemplaren aan, die we desgewenst ook voor u aanleggen. Zo kiest u zelf de platen waar uw voorkeur naar uit gaat. De prijzen van onze betonproducten zijn variabel en afhankelijk van de transportkosten. Het hangt er hierbij bijvoorbeeld vanaf bij welke leverancier wij de Stelconplaten kunnen bestellen en wat de afstand is tot uw locatie. Wij doen altijd ons best om de prijzen zo laag mogelijk te houden.

Bekijk ons brede assortiment

Wanneer u Stelconplaten gebruikt, heeft u in een handomdraai een stevige parkeerplaats, een vlak industrieel terrein of strakke paden aangelegd. U gebruikt bij uw bouwproject waarschijnlijk nog meer dan alleen Stelconplaten, zoals:

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u Stelconplaten gebruikt, is het ook fijn om te weten hoeveel het gaat kosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de prijs, de levering en het leggen hiervan. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers staan u graag te woord wanneer u belt naar 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This