Bel ons: 0481 371329

Stelconplaten Elst ®

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Onze Stelconplaten zijn al eerder gebruikt

Bent u op zoek naar een snelle en betaalbare leverancier van Stelconplaten die gebruikt zijn? Of zoekt u platen die net uit de fabriek komen? Van Ooijen Betonplaten levert kwaliteit tegen een goede prijs. Stelconplaten zijn erg sterk en daardoor goed bestand tegen verkeersdrukte. Deze betonnen platen zijn ideaal om uw terrein mee te verharden. Door ons bedrijf worden diverse maten Stelconplaten geleverd. In gloednieuwe staat, maar wij leveren de platen ook tweedehands.

Onze Stelconplaten zijn gebruikt, maar in goede staat

Wij leveren niet alleen nieuwe Stelconplaten, maar bij ons kunt u ook terecht voor voordeliger geprijsde gebruikte exemplaren. De prijzen zijn variabel afhankelijk van de transportkosten. Het hangt er vanaf waar wij gebruikte exemplaren van de Stelconplaten kunnen krijgen en wat de afstand is tot uw locatie. Wij doen altijd ons best om de prijzen laag te houden.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Als u meer wilt weten over de Stelconplaten, betonplaten, industrieplaten, betonnen blokken en stapelblokken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de prijs, de levering en het legwerk. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op 06-51348791. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This