Bel ons: 0481 371329

Stelconplaten Elst ®

Stelconplaten

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Bent u op zoek naar een snelle en betaalbare leverancier van Stelconplaten die gebruikt zijn? Of zoekt u platen die net uit de fabriek komen? Van Ooijen Betonplaten in Elst, onder de rook van Arnhem, levert diverse nieuwe én gebruikte platen van de beste kwaliteit tegen een goede prijs. Stelconplaten zijn erg sterk en daardoor goed bestand tegen verkeersdrukte. Deze betonnen platen zijn dan ook ideaal om uw terrein mee te verharden. Wij kunnen diverse maten van goede kwaliteit leveren. Denkt u hierbij aan gloednieuwe platen, maar ook aan platen die al eerder gebruikt zijn.

Stelconplaten van de beste kwaliteit in uitstekende staat

Wij vinden het belangrijk om altijd een goede service te leveren. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor nieuwe Stelconplaten, maar bieden we ook voordeliger geprijsde gebruikte exemplaren aan. Zo kiest u zelf waar uw voorkeur naar uit gaat. De prijzen zijn variabel en afhankelijk van de transportkosten. Het hangt er ook vanaf waar wij de gebruikte exemplaren van de Stelconplaten kunnen krijgen en wat de afstand is tot uw locatie. Wij doen altijd ons best om de prijzen zo laag te houden.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over de Stelconplaten, betonplaten, industrieplaten, betonnen blokken of stapelblokken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door ons contactformulier in te vullen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de prijs, de levering en het leggen van de platen. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers staan u graag te woord wanneer u belt naar 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This