Bel ons: 0481 371329

De beste betonplaten in regio Nijmegen

Betonplaten Nijmegen

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Als u betonplaten nodig heeft voor terreinverharding of als tijdelijke bestrating, bekijk dan de mogelijkheden van Van Ooijen Betonplaten uit Elst, nabij Nijmegen. Onze betonproducten zijn uitstekend geschikt voor tijdelijk gebruik. Daarom kunt u de betonplaten ook huren. Dit kan op verschillende manieren.

Betonplaten huren bij deze specialist in regio Nijmegen

Wanneer u de betonplaten maar tijdelijk nodig heeft, dan is het huren ervan een goed idee. Dit kan op verschillende manieren. U kunt ze huren voor korte of langere termijn op verschillende locaties.

Bij ons kun u ook betonplaten kopen als u een tijdelijk fietspad wilt aanleggen. In deze constructie maakt u gebruik van onze betrouwbare terugkoopgarantie. Zo maakt u gebruik van betonplaten van hoge kwaliteit, zonder dat u financiële risico’s loopt.

Laat u goed adviseren over de mogelijkheden

Heeft u bij uw bedrijf in Nijmegen of omgeving betonplaten of robuuste betonblokken nodig voor een tijdelijk project? Vraag ons dan naar de beste huurconstructie voor u of maak gebruik van onze gunstige terugkoopregeling. Wilt u hier gebruik van maken, laat het ons dan van tevoren wel even weten. Zo doen wij u altijd een passend aanbod. Vraag hiernaar door te bellen naar 0481 371329 of door ons contactformulier in te vullen.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This