Bel ons: 0481 371329

Hoogwaardige betonplaten laten leveren in Rotterdam

Betonplaten Rotterdam

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Als u bezig bent met een bouwproject, dan is het belangrijk om de grond waarop u werkt goed te beschermen en dat kan uitstekend met de betonplaten die we graag bij u in Rotterdam leveren. Wij zijn Van Ooijen Betonplaten uit Elst. Dat is voor u niet naast de deur, maar we bezorgen uw betonplaten graag op het terrein waar u ze nodig heeft en leggen ze vervolgens met veel zorg.

Wilt u betonplaten laten leveren in Rotterdam?

Wanneer u betonplaten nodig heeft voor een tijdelijk bouwproject of voor een evenement, dan moet u zich eerst bedenken of u nieuwe of gebruikte betonplaten wilt huren. Voor tijdelijke projecten raden wij u aan om te kiezen voor gebruikte platen. De gebruikte betonplaten die wij verhuren voor bijvoorbeeld uw tijdelijke bestrating, worden van tevoren goed gecontroleerd, zodat een goede kwaliteit gegarandeerd is. Zo weet u zeker dat u ze op een veilige manier kunt gebruiken. Naast Rotterdam leveren we ook betonplaten in andere plekken door heel Nederland. Bij ons kunt u terecht voor:

Vraag ons om het actuele aanbod

Bent u benieuwd geworden naar ons huidige aanbod aan betonplaten of betonblokken, die wij voor u in Rotterdam kunnen leveren? U ziet ons aanbod aan nieuwe betonplaten natuurlijk online, maar voor ons actuele aanbod aan gebruikte platen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This