Bel ons: 0481 371329

Hoogwaardige betonplaten laten leveren in Rotterdam

Betonplaten Rotterdam

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Als u bezig bent met een bouwproject of de organisatie van een evenement, dan is het belangrijk om de grond waarop u werkt goed te beschermen, en dat kan uitstekend met de betonplaten die we graag bij u in Rotterdam leveren. Wij zijn Van Ooijen Betonplaten uit Elst, in Gelderland. Dat is voor u niet naast de deur, maar we bezorgen uw betonplaten graag op het terrein waar u ze nodig heeft, en leggen ze vervolgens met veel zorg. Zo kunt u direct starten met uw project.

Wilt u betonplaten laten leveren in Rotterdam?

Wanneer u betonplaten nodig heeft voor een tijdelijk bouwproject of voor een evenement, bijvoorbeeld in regio Rotterdam of bijvoorbeeld in Utrecht, Arnhem of Nijmegen, dan moet u zich eerst bedenken of u nieuwe of gebruikte betonplaten wilt huren. Voor tijdelijke projecten raden wij u aan om te kiezen voor gebruikte platen, want dat is beter voor het milieu én uw portemonnee. De gebruikte betonplaten die wij verhuren voor bijvoorbeeld uw tijdelijke bestrating in Rotterdam, worden van tevoren goed gecontroleerd, zodat een goede kwaliteit gegarandeerd is. Zo weet u zeker dat u ze op een veilige manier kunt gebruiken.

Vraag ons om het actuele aanbod

Bent u benieuwd geworden naar ons huidige aanbod aan betonplaten, die wij voor u in Rotterdam kunnen leveren? U ziet ons aanbod aan nieuwe betonplaten natuurlijk online, maar voor ons actuele aanbod aan gebruikte platen neemt u contact met ons bedrijf in Elst op. Dit kan door het invullen van ons contactformulier, of door te bellen naar 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This