Bel ons: 0481 371329

Uw betonplaten geleverd in Utrecht

Betonplaten Utrecht

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Snelle levering

Persoonlijk legadvies

Kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal

Wanneer u betonplaten nodig heeft, dan is het prettig als deze geleverd worden bij uw bedrijf in bijvoorbeeld Utrecht of omgeving. Betonplaten zijn namelijk nogal zwaar en door hun grote afmeting zijn ze ook nog eens lastig te vervoeren. Bij Van Ooijen Betonplaten uit Elst leveren we de betonplaten graag voor u af in Utrecht of omgeving tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer dan betonplaten alleen voor uw bedrijf in Utrecht

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor betonplaten in diverse afmetingen en met diverse soorten oppervlakken, maar ook diverse soorten betonblokken vindt u in ons ruime aanbod. Dit kunnen stapelblokken zijn waarmee u bijvoorbeeld bloembakken, muurtjes of andere voorzieningen in de openbare ruimte maakt. De betonnen legoblokken zijn dan weer beter geschikt om stevige bouwsels mee te bouwen, waar u allerlei zaken veilig in kunt opbergen. Wij leveren ook:

Heeft u hulp nodig bij het leggen van betonplaten? Maak dan gebruik van onze legservice.

Maak een afspraak om de juiste betonnen bouwdelen te laten leveren

Heeft u betonplaten of robuuste betonblokken nodig bij uw bedrijf in Utrecht of ergens anders? Neem contact met ons op om een afspraak te maken en om advies in te winnen, zodat u altijd de juiste betonplaten en andere betonnen bouwdelen gebruikt binnen uw bedrijf in Utrecht of elders. U maakt deze afspraak door te bellen naar 0481 371329 of door het invullen van ons contactformulier.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This