Bel ons: 0481 371329

Uw betonplaten geleverd in Utrecht

Betonplaten Utrecht

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Wanneer u betonplaten nodig heeft, dan is het prettig als deze geleverd worden bij uw bedrijf in bijvoorbeeld Utrecht of omgeving. Betonplaten zijn namelijk nogal zwaar, en door hun grote afmeting, zijn ze ook nog eens lastig te vervoeren. Wanneer u betonplaten koopt of huurt bij Van Ooijen Betonplaten, worden deze desgewenst vakkundig afgeleverd bij uw bedrijf in Utrecht. Ons bedrijf is gevestigd in het Gelderse Elst, maar toch leveren wij de betonplaten graag voor u af in Utrecht of omgeving, en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer dan betonplaten alleen voor uw bedrijf in Utrecht

Bij van Ooijen Betonplaten uit Elst kunt u niet alleen terecht voor betonplaten in diverse afmetingen en met diverse soorten oppervlakken, maar ook diverse soorten betonblokken vindt u in ons ruime aanbod. Dit kunnen stapelblokken zijn, waarmee u bijvoorbeeld bloembakken, muurtjes of andere voorzieningen in de openbare ruimte maakt. De betonnen legoblokken zijn dan weer beter geschikt om stevige bouwsels mee te bouwen, waar u allerlei zaken veilig in kunt opbergen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opslagloodsen, waarin u altijd de juiste omstandigheden creëert. De betonblokken hebben namelijk een isolerende werking, zodat u een koele opslagruimte creëert, maar het er ook net zo makkelijk lekker warm stookt. Ideaal voor bijvoorbeeld het bewaren van bederfelijke waren. Ook onze betonblokken leveren wij in de gehele Randstad, dus ook in Amsterdam, Rotterdam en omgeving. Ook buiten de Randstad leveren wij graag bij u. Heeft u hulp nodig bij het leggen van betonplaten? Maak dan gebruik van onze legservice.

Maak een afspraak om de juiste betonnen bouwdelen te laten leveren

Heeft u betonplaten of betonblokken nodig bij uw bedrijf in Utrecht of ergens anders? Laat ze dan leveren door onze experts. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en om advies in te winnen, zodat u altijd de juiste betonplaten en andere betonnen bouwdelen gebruikt binnen uw bedrijf in Utrecht of elders. U maakt deze afspraak door te bellen naar 0481 371329 of door het invullen van ons contactformulier.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This