Bel ons: 0481 371329

Duurzame oplossing: betonblokken die gebruikt zijn

Betonblokken gebruikt

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Als u betonblokken nodig heeft, maar deze niet spiksplinternieuw hoeven te zijn, dan kunt u voor exemplaren die gebruikt zijn uitstekend terecht bij Van Ooijen Betonplaten uit Elst, Gelderland. Deze betonblokken zijn bijvoorbeeld perfect als wegafzetting bij evenementen of voor tijdelijk gebruik, zoals bij wegwerkzaamheden.  

Betonblokken die gebruikt zijn, maar wel van hoge kwaliteit

Ook als u betonblokken gebruikt voor bijvoorbeeld terreinverharding, is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn. Hoogwaardige betonblokken zorgen voor meer veiligheid. Als u betonblokken gebruikt die van mindere kwaliteit zijn, dan kan dit namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Bij het verplaatsen kunnen de betonblokken bijvoorbeeld uit elkaar vallen. De betonblokken zijn gegarandeerd van goede kwaliteit, of u nu kiest voor nieuwe betonblokken of deze wilt hergebruiken, bijvoorbeeld om geld te besparen. Daarnaast spaart u ook nog eens het milieu. U kunt het legwerk ook aan onze specialisten overlaten.

Neem contact met ons op voor het actuele aanbod

U zult begrijpen dat ons aanbod aan betonblokken, Stelconplaten en andere betonproducten in gebruikte staat, steeds wisselt. Daarom is het belangrijk dat u vraagt naar ons actuele aanbod als u betonblokken die gebruikt zijn wilt aanschaffen. U vraagt naar het actuele aanbod door contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar 0481 371329.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This