Bel ons: 0481 371329

Legoblok van beton

Legoblok van beton

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de levering en het legwerk van onze betonplaten.

Altijd persoonlijke communicatie en service

Groot netwerk aan bedrijven

Snel schakelen voor uw persoonlijke oplossing

Met een legoblok van beton is het maken van scheidingsmuren of keerwanden net zo eenvoudig als met echte LEGO. Kies er daarom voor om deze blokken te kopen bij Van Ooijen Betonplaten uit Elst. Wij beschikken over een groot assortiment legoblokken van verschillende afmetingen, zodat u altijd de juiste betonnen legoblokken kunt kopen.

Kom naar ons voor een legoblok van beton

Ons bedrijf is al bijna vijftien jaar lang dé betrouwbare partner als het gaat om betonplaten en legoblokken. Met ons grote aanbod en snelle levering hebben we al veel klanten tevreden gemaakt. In overleg plaatsen we zelfs het gekozen legoblok van beton voor u, zodat u direct verder kunt. Dit alles is de kracht van Van Ooijen Betonplaten, waar u naast betonnen legoblokken ook andere betonproducten kunt kopen, voor bijvoorbeeld bestrating.

Snel en flexibel betonnen legoblokken kopen

Een keerwand van legoblokken is snel gemaakt, maar ook weer net zo snel verplaatst als dat nodig mocht zijn. Er kunnen bovendien eenvoudig combinaties gemaakt worden met legoblokken van verschillende afmetingen. Het legoblok van beton is door zijn flexibiliteit in korte tijd zeer populair geworden. Daarnaast leveren wij ook:

Ervaar het gemak van bestellen bij een specialist

Als u ervoor kiest om uw betonnen legoblokken bij ons te kopen, profiteert u van een aantal grote voordelen. Deze zetten we graag voor u op een rij:

  • Dankzij ons groot assortiment heeft u altijd een ruime keuze
  • Snelle levering door heel Nederland
  • Plaatsing van de betonnen blokken na levering ook is ook mogelijk

Heeft in interesse en bent u klaar om te bestellen?

Wilt u graag betonnen legoblokken kopen? Neem contact op via het contactformulier. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om uw vragen over het legoblok van beton telefonisch te stellen. Bel ons op 0481 371329. Voor het kopen van betonnen legoblokken moet u bij ons zijn.

Wilt u meer weten over onze betonplaten?

Share This